Főoldal / Információk / Hogyan válasszuk ki a parfümöt, mi az TESTER
Nyomtatás

Hogyan válasszuk ki a parfümöt, mi az TESTER

1. Mi a különbség a parfüm, a WC-víz és a kölni között?
A parfüm a kompozíció 15-30% -át, illatosított víz a kompozíció 8-15% -át, a WC-vizet a kompozíció 4-8% -át tartalmazza koncentrált alkoholban. A kölni a készítmény 3-5% -át híg, gyakran 70% -os alkoholban (70% etanolt tartalmaz).


2. Mi a tesztelő?
Az eredeti parfümöt kereskedelmi, színes csomagolásban tárolják, amelyet általában tovább csomagolnak átlátszó fóliával. A tesztert törtfehér vagy barna nyomtatott dobozban (vagy egyben sem) tárolják, további átlátszó csomagolás nélkül. Egyes tesztelők nem rendelkeznek flakonsapkával. A nagy előnye az, hogy a tesztelő ára mindig alacsonyabb, mint ugyanazon, általában eladott parfüm ára. A tesztelőkészülék különösen alkalmas azoknak az ügyfeleknek, akik saját illatszerű illatot vásárolnak, ami nem doboz, hanem olcsó ár. A parfüm tesztelő összetétele megegyezik a hagyományos parfüm parfüm összetételével. A vizsgáló palack megegyezik az eredeti példányával. Megvásárlása a helyes választás, ha meg akarod takarítani, nem a minőség kárára, és nem szabad feladni az illatos élvezetet.


3. Hogyan válasszuk ki a megfelelő parfümöt vagy hasonló terméket?
Különösen a saját ízlésük szerint. Soha nem választunk olyan illatanyagot, amelyet „parfüm” vagy parfüm vagy hasonló termék felvitelével készített „minta” alapján készítünk, például egy pamut tamponra vagy spray-kupakra, amelyet hosszabb ideig szabadon tárolunk a levegőben. Az illat ilyen "mintája" nem felel meg a lezárt csomagolásban levő termék illatának.


4. Igaz-e, hogy ugyanazon parfümnek kissé eltér a szaga a különböző felhasználók számára?
Igen, ez igaz. Mindenkinek megvan a saját saját illata. Ez a bőr tulajdonságaitól, táplálkozásától és életmódjától függ. Az egyik felhasználó számára nagyon kellemes illatú parfüm kissé eltérő hatással lehet a másik felhasználó bőrére.


5. Megváltozik-e a parfüm illata, ha a felhasználó például fűszeres ételt használ?
A parfüm illata nem változik, de a bőr illata, amely a lenyelött étel metabolikus átalakulásának illatát bocsátja ki, megváltozik. Ez a változás az, hogy a parfüm illat komplexumában az általános benyomás eltér a maga parfümétől.


6. Befolyásolhatja-e a parfüm a hangulatot?
Igen, nagyon. Az illat azonnali hatással van a pszichológiai egyensúlyra. A kellemes illat nagyon gyorsan javíthatja a hangulatot, éppen ellenkezőleg, egy csípős, nagyon intenzív illat gondja, és némi nehézséget is okozhat.


7. Van erotikus parfüm?
Elvileg nem, legalábbis nem azonnali afrodiziákum értelmében. De az érdekes tárgy által használt kellemes illat továbbra is bosszantó. Minél inkább friss vagy gyümölcsös aromát mutatnak, annál kevésbé vannak úgynevezett irritáló hatások.


8. Vannak-e szabályok a parfüm használatára?
Igen. A parfüm soha nem "zsarnozza" a környezetet. Itt inkább, mint bárhol máshol, az az elv, hogy kevesebb mindig több. A nap folyamán kívánatos könnyebb WC-k vagy kölni használata. Maga a parfüm csak különleges és ünnepi alkalmakkor használható. Az illatokat is tanácsos választani az évszak függvényében. A meleg nyári napokhoz friss virág- vagy citrusaromák és azok számos módosítása készül. A hideg évszakokban nehezebb balzsamos és keleti illatok kerülnek felhasználásra. Természetesen ennek nem szabad vasszabálynak lennie. Az egyes nők illatos öltözékének kiválasztását személyes ízlése és életmódja szabályozza.


9. Miért nem használna egyszerre különböző illatokat?
Minden parfüm egy harmonikus egész. ha egyidejűleg más és eltérően intenzív illat-összetételt használnak, akkor gyakran fellép egy diszharmónia, amely kellemetlen benyomást kelthet a komplexumában.


10. Hogyan és hol kell viselni a parfümöt?
Elsősorban a koncentráció kérdése. Ha úgy gondolják, ez a híres csepp, amelyet a fülhártya mögé helyeznek, általában parfüm. Általában a parfümöt azokon a területeken alkalmazzák, ahol a legtöbb vérkapilláris a bőr alatt van, azaz a könyökre, de a térdre is, ahol a bőr a legmelegebb, és ahol a parfüm teljesen kifejlett. A parfümöt a hajukra közvetlenül a fejbőr fölött is felviszik. A természetes anyagokból és prémekből készült ruhák parfümje különösen kiemelkedik, de nem ajánlott azt alkalmazni például fehér és könnyű ruházatra, különösen a selyemre.


11. Mennyi ideig használható a parfüm, és hogyan lehet felismerni, hogy már nem tökéletes?
Ha a felhasznált parfümös palackot nem szabad napfénynek és körülbelül 20 ° C feletti hőmérsékletnek kitenni, akkor az legalább fél évig tart. Az eredeti, bontatlan palackban található parfüm azonban több mint egy éve tart. Az a parfüm, amelynek színe általában sötétebb árnyalatra változik, és a kupak körül a gyantagyűrű lerakódik, általában régi. A savas és a bitumenes szag is azt jelzi, hogy az parfüm vagy hasonlók már elérték a tárolási időt.


12. Parfüm összetétele
A parfüm (illat) elemek keveréke, különböző illékonyságú anyagok.
Alapvető illatanyagok (illatos akkordok) és egyéb anyagok képezik a kompozíciót.

Az egyes kompozíciók alkotóelemei három szakaszra oszthatók:
CÍM - 1. fázis - először a gyorsan illékony anyagokat érezzük, és ez az illat gyorsan eltűnik.
SZÍV - a 2. fázis közepesen illékony anyagok egy csokrot képeznek, az illat jellege percek alatt alakul ki.
Háttér - A 3. fázisú lassan illékony anyagok több órán keresztül tartanak.

Fontos, hogy az illatfejlődés mindhárom szakaszában az illatszerű anyagok harmonikusan, folyamatosan működjenek.

 

13. Mennyi a szagminta vagy a szagpermet térfogata?
A szagminta és a szagpermet térfogata egyaránt 1–3 ml. Hacsak másként nem jelezzük. Spray-vel vagy bottal alkalmazzák, mindkettőt a csomag tartalmazza. Az illatmintát többnyire papír reklámcsomagolásba csomagolják. Ha nem áll rendelkezésre minta, akkor helyettesíthető azonos illatú és tartalmú spray-vel.

Mellékletek

Nem lettek mellékletek csatolva a cikkhez.